Domek Group

domekgroup-schild

Nieuws

29-11-2023

Polisa zet eerste stap in Duitsland met een strategische samenwerking met Dela Duitsland

Düsseldorf, 29-11-2023 – Na Nederland en België is de Duitse markt de volgende in lijn om de Europese ambities van Polisa, onderdeel van Domek-Group, verder vorm te geven. Samen met DELA Duitsland wordt de eerste stap gemaakt met een uitvaartverzekering voor arbeidsmigranten, lees internationals, waarbij digitale eenvoud wordt gecombineerd met persoonlijk contact in eigen taal.

Met deze unieke samenwerking introduceren de twee gespecialiseerde organisaties een uitvaartverzekering voor arbeidsmigranten, waarmee zij eenvoudig en voordelig verzekerd zijn voor de kosten van een uitvaart. De uitvaartverzekering en dienstverlening passen uitstekend bij de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee arbeidsmigranten in Duitsland worden geconfronteerd.

”Door de samenwerking met DELA kunnen we een perfecte oplossing bieden. Onze Uitvaartverzekering zorgt niet alleen voor de kosten van de uitvaart en die van repatriëring naar het land van herkomst, maar biedt ook persoonlijke ondersteuning bij het verlies van een geliefde. We combineren digitale eenvoud en persoonlijk contact, volledig in de vertrouwde taal”, aldus Dirk Swinkels, CEO Domek-group.

Edwin Brouwers, CEO DELA Duitsland voegt toe: ”We zijn trots om samen te werken met Polisa. Het bedrijf heeft bewezen in Nederland meerwaarde te bieden door haar unieke wijze van klantbediening die veel meer omvat dan alleen de verkoop van het product. Deze manier van zaken doen sluit naadloos aan op de filosofie van DELA die als coöperatie betekenisvol wil zijn in het leven van haar klanten.”

Over Polisa:
Polisa is gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen en diensten voor internationale werknemers, ondernemers en gezinsleden in Nederland, België en Duitsland. Door jarenlange ervaring heeft Polisa een sterke reputatie opgebouwd in het bieden van betrouwbare en op maat gemaakte verzekeringen. De service is in 10 talen. Polisa is onderdeel van Domek Group , marktleider in hypotheken en verzekeringen voor internationals. Meer info: www.domekgroup.nl en www.polisa.de

Over DELA:
DELA Duitsland heeft in 5 jaar tijd kans gezien zich te positioneren als expert op het gebied van “Hinterbliebene Versorgung”. Als solide partner voor haar klanten en hun gezinnen biedt zij de bescherming van een sterke gemeenschap met ondersteuning die verder gaat dan louter financiële zekerheid. Vanaf haar ontstaan in 1937 is DELA een coöperatie die gedreven wordt door de gedachte om voor elkaar te zorgen. Inmiddels doet ze dat voor ruim 5 miljoen leden en klanten in Nederland, België en sinds 2018 in Duitsland. Meer info: www.dela.de